Kategorie receptů
- Autor: ivabeniva
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kroupy ječné | 100 |
Hrách (v suchém stavu) | 25 |
Olej olivový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, majoránka, česnek, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 2036 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 16 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.7, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
vařené kroupy s hrachem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.